Back

Tijdens onze workshops gaan we samen op zoek naar een manier om je “oude” kleding te transformeren tot iets nieuws en modieus. Momenteel bieden we onze workshops enkel op aanvraag aan voor groepen vanaf 5 personen. We hebben 2 workshops die we standaard aanbieden maar bekijken graag samen met jou voor een andere invulling van een workshop. Contacteer ons voor meer informatie!

Van oud hemd naar hippe crop top of coole zonneklep

Workshop Alert: Upcycling Fun! Maak je eigen trendy crop top van een “oud” hemd of coole zonneklep!

Zijn jullie klaar voor een coole en creatieve workshop? We gaan aan de slag met een oud hemd van papa, opa, nonkel of wie dan ook, en geven deze een nieuwe, hippe look als een crop top of coole zonneklep! Met maximaal 8 kinderen gaan we er een gezellige middag van maken en kun je naar huis gaan met een unieke, persoonlijke outfit. Are you in?

Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Wil je graag deelnemen, check dan zeker “ Van oude kleren iets nieuws maken: de Upcycle Challenge”

Van oude kledij tot funky accessoires

Welkom bij onze Upcycle workshop waarbij we oude kleding omtoveren tot funky accessoires!

Ben jij 8 jaar of ouder en creatief ingesteld? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

We gaan aan de slag met “oude” kleding en accessoires (dassen, sjaaltjes,diadeems, kettingens,..) van mama, papa, oma, opa,… en geven deze een nieuw leven als uniek en funky accessoire. Denk aan armbanden, broches, haaraccessoires en nog veel meer!

Er is plaats voor maximaal 8 kinderen, dus schrijf je snel in en vergeet niet om “oude” kleding en accessoires mee te nemen. Laten we samen creatief zijn en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen!

Wil je graag deelnemen, check dan zeker “Van oude kleren iets nieuws maken: de Upcycle Challenge”.

Tijdens de workshops gaan we ervoor zorgen dat jullie je helemaal op je gemak voelen! We hebben lekkere drankjes en koekjes voor jullie klaarstaan en om het nog leuker te maken, zorgen we voor leuke achtergrondmuziek.